Vi er eksperter i bygningsautomatik, automatiske markiser og reducering af varmeudgifter

Skal du bruge kompetente fagfolk til enten, bygningsautomatik, automatiske markiser, eller reducering af udgifter? Hos MB automatik kan du spare på udgifterne med en professionel tekniker. Mulighederne inden for automatisering og styresystemer er uanede, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Det er det også hos MB automatik, og derfor er vi i stand til at levere løsninger til alle slags styresystemer og automatik.


Uanset, hvad der er tale om, kan vi garantere kvalitet og effektivitet når der er tale om bygningsautomatik og reducering af udgifter. Vi har derfor folkene med erfaringen og ekspertisen.

 

Alt i automatik og styresystemer

Vi udfører arbejde for både store og små virksomheder, og her kan I se et udpluk af de kompetencer, vi har:

 

• Automatiske markiser
• Automatisk varmetænd/-sluk på kontorer, hvis varmen fra solen opvarmer lokalet
• Reparationer af styresystemer til diverse større og mindre maskiner
• Tekniske løsninger til reducering af varmeudgifter
• Serviceaftaler til styresystemer og diverse automatik
• Og meget mere…

 


Stor fleksibilitet ved bygningsautomatik

MB Automatik er en lille, men alsidig virksomhed, og da alle henvendelser ikke skal gennem mange led, kan vi hurtigt rykke ud og afhjælpe jeres problem med et styresystem eller andet automatik.

 

Alle vores biler har et omfattende lager af reservedele med, så vi i langt de fleste tilfælde kan foretage reparationen på stedet med det samme. Det sparer jer både tid og penge.

 

Uanset jeres problem med eller ønske om et styresystem, er I altid velkomne til at kontakte os – vi har en løsning på det meste.


Ring og få en god pris

Ønsker du en automatiktekniker til automatiske markiser, reducering af varmeafgifter eller bygningsautomatik? Så er vi de helt rette. Vi kan hjælpe dig og din virksomhed, uanset størrelsen på din opgave. Ring 

Til forside
 
Tekniq
Regin
 
Vil du have tekniske udfordringer i en selvstændig stilling, hvor du laver spændende specialopgaver inden for bygningsautomatik for en lang række forskellige kunder?
Her i vores nyhedsmodul finder du alle de seneste nyheder fra vores virksomhed.
Sitemap
Johnson Controls

MB Automatik ApS - CVR. 28859902 - Sydmarken 48 - 2860 Søborg - Tlf. 39 66 41 02 - mb@mbautomatik.dk